Vriend of sponsor worden

Onze vereniging kan natuurlijk altijd steun gebruiken… Naast uw morele steun en sympathie, kunt u ons uiteraard ook financieel steunen. Kostenposten voor een muziekvereniging zijn onder andere de aanschaf van muziekinstrumenten en muziekstukken, maar ook de opleiding van leerlingen. Als vriend of sponsor van onze vereniging investeert u in een stukje cultuur, wat van levensbelang is voor onze samenleving.

Voor slechts 10 euro per jaar bent u al vriend van de Westlandse Harmonie. Wilt u ons met een groter bedrag steunen, dan mag dat natuurlijk ook. Als vriend kunt u tegen een gereduceerd tarief naar het Nieuwjaarsconcert en Vriendenconcert. Ook ontvangt u tweemaal per jaar ons verenigingsblad ‘De Notenbalk’. 

Als bedrijf kunt u een financiële bijdrage middels ons Sponsorplan. Er bestaat de mogelijkheid tot sponsoring in de categorieën Brons, Zilver, Goud en Platina (zie hieronder), met verschillende voordelen. Voor meer informatie over het worden van vriend of sponsor kunt u altijd vrijblijvend mailen naar info@westlandseharmonie.nl

Bedankt voor uw bijdrage!  

(Bedrijfs)naam
Contactpersoon
?
Graag een eventuele contactpersoon invullen.
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres
Telefoonnummer
Deelname bedrag
?
Uw bijdrage per jaar.