Vriend of sponsor worden

Onze vereniging kan natuurlijk altijd steun gebruiken. Naast uw morele steun en sympathie, kunt u ons uiteraard ook financieel steunen. Kostenposten voor een muziekvereniging zijn onder andere de aanschaf van muziekinstrumenten en muziekstukken, maar ook de opleiding van leerlingen. Als vriend (donateur) of sponsor van onze vereniging investeert u in een stukje cultuur, wat van levensbelang is voor onze samenleving. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend mailen naar info@westlandseharmonie.nl

Vriend

Voor slechts 15 euro per jaar bent u al vriend van de Westlandse Harmonie. Wilt u ons met een groter bedrag steunen, dan mag dat natuurlijk ook. Als tegenprestatie krijgt u als vriend korting op de entree van sommige concerten. Ook ontvangt u ons verenigingsblad ‘De Notenbalk’. 

Sponsor

Ook als bedrijf kunt u Westlandse Harmonie financieel steunen vanaf 50 euro per jaar. Optioneel volgens ons Sponsorplan in de categorieën Brons, Zilver, Goud en Platina. Zie hieronder een voorbeeld van eventuele afspraken.

Alvast bedankt voor uw hulp!  

(Bedrijfs)naam
Contactpersoon
?
Graag een eventuele contactpersoon invullen.
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres
Telefoonnummer
Deelname bedrag
?
Uw bijdrage per jaar.