Vriend of sponsor worden

Onze vereniging kan natuurlijk altijd steun gebruiken. Naast uw morele steun en sympathie, kunt u ons uiteraard ook financieel steunen. Kostenposten voor een muziekvereniging zijn onder andere de aanschaf van muziekinstrumenten en muziekstukken, maar ook de opleiding van leerlingen. Als vriend (donateur) of sponsor van onze vereniging investeert u in een stukje cultuur, wat van levensbelang is voor onze samenleving. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend mailen naar info@westlandseharmonie.nl

 

Vriend

Voor slechts 15 euro per jaar bent u al vriend van de Westlandse Harmonie. Wilt u ons met een groter bedrag steunen, dan mag dat natuurlijk ook. Als tegenprestatie krijgt u als vriend korting op de entree van sommige concerten. Ook ontvangt u ons verenigingsblad ‘De Notenbalk’. Zie onderaan de aanmelding.

Sponsor

Ook als bedrijf kunt u Westlandse Harmonie financieel steunen vanaf 50 euro per jaar. Optioneel volgens ons Sponsorplan in de categorieën Brons, Zilver, Goud en Platina. Zie hieronder een voorbeeld van eventuele afspraken. Zie onderaan de aanmelding. Wij nemen natuurlijk eerst contact met u op.

Alvast bedankt voor uw hulp!  

Naam (vriend) of Bedrijf (sponsor)
?
Vriend: vul uw eigen naam in. Sponsor: vul uw bedrijfsnaam in
Contactpersoon bedrijf
?
Alleen voor sponsors. Graag uw contactpersoon invullen.
Adres
?
Vriend: vul uw woonadres in. Sponsor: vul het adres van uw bedrijf in
Postcode
Woon-/vestigingsplaats
?
Vriend: vul uw woonplaats in. Sponsor: vul uw vestigingsplaats in
E-mailadres
?
Uw e-mail wordt alleen gebruikt voor het sturen van uitnodigingen en informatie.
Telefoonnummer
Bedrag per jaar
?
Uw bijdrage per jaar. Sponsor: vast bedrag. Vriend: een indicatie die elk jaar mag wijzigen.