Music & Bites

Stel je eens voor… een sfeervolle ruimte, mooie tafels, heerlijke luxe hapjes en prachtige filmmuziek…
Dit zijn de ingrediënten van het concert Music & Bites!

Music

Westlandse Harmonie geeft dit unieke concert op zaterdag 9 november in De Veiling in Poeldijk om 18.30 uur (inloop vanaf 17.45 uur). De avond bestaat uit 4 blokken met bekende filmmuziek, uitgevoerd door het orkest. Denk bijvoorbeeld aan ‘Ratatouille’, ‘Pirates of the Caribbean’ en ‘Queen’. De orkestmuziek wordt afgewisseld met dans, zang en piano. Voor ieder wat wils dus! De muzikale leiding is in handen van dirigent Franks Hendriks.

Bites

hapjes Music & Bites

Tussen de 4 blokken met muziek zitten 3 pauzes van een half uur, waarin je kunt genieten van luxe cateringhapjes. Bijvoorbeeld een glaasje tartaar met zalm en avocado crème. Deze heerlijke ‘bites’ en drankjes zijn af te halen bij het buffet/de bar.

Vooraf bestellen

We vragen je om van tevoren door te geven hoeveel hapjes je wilt en of je voorkeur hebt voor vlees, vis of vegetarisch. Je kunt kiezen voor 1, 2, of 3 hapjes per pauze. Dit kost respectievelijk 10, 20 of 30,- euro. De toegangsprijs van het concert is 15 euro (voor Vrienden 13 euro). Dus als je 2 hapjes per pauze bestelt (in totaal 6 hapjes gedurende de avond), dan kost dit 35 euro. Daarnaast kun je alvast 3 muntjes voor fris, bier of wijn kopen, zodat je niet in de rij hoeft te staan.

> Reserveer en bestel je ‘bites’!