Music & Bites

Stel je eens voor… een sfeervolle ruimte, mooie tafels, heerlijke luxe hapjes en prachtige filmmuziek…
Dit zijn de ingrediënten van het concert Music & Bites!

Music

Westlandse Harmonie geeft dit unieke concert op zaterdag 9 november in De Veiling in Poeldijk om 18.30 uur (inloop vanaf 17.45 uur). De avond bestaat uit 4 blokken met bekende filmmuziek, uitgevoerd door het orkest. Denk bijvoorbeeld aan ‘Ratatouille’, ‘Pirates of the Caribbean’ en ‘Queen’. De orkestmuziek wordt afgewisseld met dans, zang en piano. Voor ieder wat wils dus! De muzikale leiding is in handen van dirigent Frank Hendriks.

Bites

hapjes Music & Bites

Tussen de 4 blokken met muziek zitten 3 pauzes van een half uur, waarin je kunt genieten van luxe cateringhapjes. Bijvoorbeeld een glaasje tartaar met zalm en avocado crème. Deze heerlijke ‘bites’ en drankjes zijn af te halen bij het buffet/de bar.

Reserveren

Helaas is het niet meer mogelijk om hapjes te bestellen. Maar er zijn nog wel plaatsen beschikbaar voor deze mooie muzikale avond! Ook is het mogelijk om vooraf drankjes te bestellen. De toegangsprijs van het concert is 15 euro (voor Vrienden 13 euro).

De leden van Westlandse Harmonie verwelkomen je graag op dit muzikale en culinaire avontuur!

> Reserveer direct