Harmonieorkest

Wij zijn een enthousiast harmonieorkest en geven regelmatig leuke concerten. Daarnaast treden we op bij verschillende buitenevenementen.

De muziek die we spelen is zeer divers. Van klassieke muziek en musicals tot pop en rock. Inmiddels staat het orkest erom bekend dat het zeer gevarieerde concerten geeft. Daarbij wordt vaak samengewerkt met andere verenigingen en artiesten zoals bijvoorbeeld met West PercussionHet repertoire wordt regelmatig door een kundige muziekcommissie bekeken, waardoor er elke paar weken nieuwe stukken op de lessenaars verschijnen.

Het orkest neemt ook deel aan het jaarlijkse Westlandfestival voor blaasorkesten, welke wordt georganiseerd door de Westlandse Federatie van Muziekverenigingen (WFM). Hierbij zijn wij in 2015 en 2016 winnaar geworden van de middenklasse. Een prestatie waar de vereniging erg trots op is.

Onder leiding van Frank Hendriks repeteren we wekelijks op vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in het MFC te ‘s-Gravenzande.