Blokfluitgroep

Wil je zoon of dochter graag blokfluit leren spelen? Dat kan bij Westlandse Harmonie! Elk nieuw schooljaar starten we met een nieuwe blokfluitgroep. Kinderen vanaf 8 jaar (groep 5) kunnen zich aanmelden. Zij krijgen wekelijks les van juf Mayke. De lesmethode is van Tom Stone, vaak met begeleiding van cd. De leerlingen kunnen al snel een liedje meespelen!

Blokfluitles bij Westlandse Harmonie is dé manier om te starten met muziek maken. Gezellig samen oefenen en noten leren. En optreden tijdens de verschillende concerten van Westlandse Harmonie, zoals het Talentenfestival en het voorjaarsconcert. Natuurlijk maken de leerlingen ook kennis met andere instrumenten en de orkestleden. Leuke uitjes met alle leerlingen staan ook op het programma!

Wanneer: iedere vrijdagavond
Waar: MFC, Kon. Julianaweg 158 in ‘s-Gravenzande
Wie: leukste blokfluitjuf Mayke
Kosten: € 100,- (voor ongeveer 40 lessen gedurende het hele schooljaar)

Wil je meer informatie? Vul het contactformulier in, of mail naar info@westlandseharmonie.nl.

Juf Mayke:

Blokfluitjuf MaykeWord jij ook wel eens wakker met een liedje in je hoofd? Ik wel, het liefst loop ik de hele dag te zingen en te fluiten! Muziek maken vind ik het leukste wat er is. Toen ik kind was, kreeg ik pianoles en blokfluitles van mijn moeder. Nu ik ouder ben, vind ik het leuk om kinderen te laten zien, horen en zelf te laten ervaren hoe gaaf muziek is! Ik speel ook zelf nog steeds blokfluit, piano en basgitaar. Verder ben ik juf op een basisschool. Tja, en als je een juf hebt die zo van muziek houdt, dan hoor je dat wel terug in de klas! Ik vind het heel leuk om de blokfluitgroep les te geven. In vliegende vaart maken we kennis met noten en ritmes, zodat je al heel snel zelf een liedje kunt spelen! Kom jij ook samen muziek maken?