Blokfluitgroep

Wil jij graag blokfluit leren spelen? Dat kan bij de Westlandse Harmonie! Elk nieuw schooljaar (afhankelijk van het aantal aanmeldingen) start de vereniging met een nieuwe blokfluitgroep. Kinderen vanaf 8 jaar (groep 5) kunnen zich bij ons aanmelden. Iedere vrijdagavond wordt er lesgegeven. De lesmethode is van Tom Stone, vaak met begeleiding van CD. Je zult merken dat je al snel een liedje kunt meespelen. De blokfluitgroep oefent niet alleen voor de blokfluitles, maar doet ook mee aan concerten van de Westlandse Harmonie. Bijvoorbeeld het Talentenfestival, het Vriendenconcert en het Bijna Vakantie Concert.

Lijkt jou dit leuk of wil je meer informatie? Vul het contactformulier in, of mail naar info@westlandseharmonie.nl.